הרומן שלי עם ללא גלוטן גורם לי הנאה ושמחה ובני המשפחה נהנים ושמחים איתי.
כאשר מגלים כמה מודה לנו גופנו על פשטות המזון בוחרים בדרך זו ללא גלוטן וללא מוצרי חלב. להוציא חמאה שאצלי בשימוש על ידי הפיכתה לגהי.
פשטות ההכנה הביאה אותי גם לוותר על השימוש במערבל ולבחוש את העוגה ידנית. זה כף להכין כך עוגה עם ילדים קטנים.
אז לדרך-
חומרים -
3 ביצים
3/4 כוס סילאן
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס קמח קינואה *
1/2 כוס קורנפלור
1 שקית אבקת אפיה
4 כפות מים חמים
1/2 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
1 בטטה בינונית מגוררת גס שזה בערך 11/2 כוס לא דחוס וזה לא חייב להיות מדויק.
2 תבניות אינגליש קייק באורך 24 ס"מ
ההכנה -
שמים בקערה 3 ביצים,תוך כדי בחישה בכף מוסיפים 3/4 סילאן, 2 כפות סוכר חום, 1/2 כוס שמן, כפית וניל, 1/2 כפית קינמון.
מוסיפים 1 כוס קמח קינואה לסרוגין עם 4 כפות מים. מוסיפים 1/2 כוס קורנפלור ולסיום 1 שקית אבקת אפיה.
עכשיו מוסיפים אל התערובת את הבטטה המגוררת גס.
מחממים תנור לחום בינוני
מעבירים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק * ואופים כ -35 דק' עד שהעוגה שחומה וקפיצית למגע.
*אפשר לטחון קמח קינואה בחנות תבלינים
*אני אישית אופה בתבניות הנ"ל כי גיליתי שכך זה הכי מוצלח, אני משערת שאפשר אחרת.
*במקום בטטה אפשר לקחת 2 תפוחים קטנים, או אחד גדול, השתמשתי בדלישז פשוט חתוך לחתיכות קטנות והכנסתי לתערובת. מעולה.
כאשר מגלים כמה מודה לנו גופנו על פשטות המזון בוחרים בדרך זו ללא גלוטן וללא מוצרי חלב. להוציא חמאה שאצלי בשימוש על ידי הפיכתה לגהי.
פשטות ההכנה הביאה אותי גם לוותר על השימוש במערבל ולבחוש את העוגה ידנית. זה כף להכין כך עוגה עם ילדים קטנים.
אז לדרך-
חומרים -
3 ביצים
3/4 כוס סילאן
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס קמח קינואה *
1/2 כוס קורנפלור
1 שקית אבקת אפיה
4 כפות מים חמים
1/2 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
1 בטטה בינונית מגוררת גס שזה בערך 11/2 כוס לא דחוס וזה לא חייב להיות מדויק.
2 תבניות אינגליש קייק באורך 24 ס"מ
ההכנה -
שמים בקערה 3 ביצים,תוך כדי בחישה בכף מוסיפים 3/4 סילאן, 2 כפות סוכר חום, 1/2 כוס שמן, כפית וניל, 1/2 כפית קינמון.
מוסיפים 1 כוס קמח קינואה לסרוגין עם 4 כפות מים. מוסיפים 1/2 כוס קורנפלור ולסיום 1 שקית אבקת אפיה.
עכשיו מוסיפים אל התערובת את הבטטה המגוררת גס.
מחממים תנור לחום בינוני
מעבירים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק * ואופים כ -35 דק' עד שהעוגה שחומה וקפיצית למגע.
*אפשר לטחון קמח קינואה בחנות תבלינים
*אני אישית אופה בתבניות הנ"ל כי גיליתי שכך זה הכי מוצלח, אני משערת שאפשר אחרת.
*במקום בטטה אפשר לקחת 2 תפוחים קטנים, או אחד גדול, השתמשתי בדלישז פשוט חתוך לחתיכות קטנות והכנסתי לתערובת. מעולה.
אמונה עופרה לב הורנשטיין אמנית/יוצרת
טווה רשת תדרי צבע לציור וסיפור.
באתר גלרית ציורים באקריליק, עפרונות, רישום, קולאז', למכירה.
הספריה- סיפורים, מאמרים, מדיטציות
דמיון מודרך.
http://www.emuna.ilbiz.co.il/
טווה רשת תדרי צבע לציור וסיפור.
באתר גלרית ציורים באקריליק, עפרונות, רישום, קולאז', למכירה.
הספריה- סיפורים, מאמרים, מדיטציות
דמיון מודרך.
http://www.emuna.ilbiz.co.il/